14 Mart 2015 Cumartesi

MSPY

14:13 Yorum Yok


Telefon dinleme programlarından MSPY kendi alanının en iyilerinden olmaya aday bir izleme ve takip yazılım programıdır. MSPY'ın yüklendiği telefonda yapılan görüşmeler, ortam dinlemeleri, smslerin içerği, telefonda bulunan fotoğraflar ve videoların görüntülenmesi ve rehberdeki kişilere ulaşmanızı sağlar. Bunlardan ayrı olarak bir çok özelliğe sahiptir. 

GPS takibib MSPY sayesinde yapılabilir. Telefonun nerede olduğunu her an elinizin altında olur program sayesinde. Diğer casus telefon yazılımlarında olduğu gibi internet üzerinden çalışır. Açıklamak gerekirse size verilen internet bağlantısı linkini internete girerek telefondan indirmeniz ve yazılımı bir kaç basit adımla hedef telefona yüklemeniz gerekmektedir. Kurulum işlemini yapmanız bittikten sonra hedef telefondaki bütün veriler panelinize gelmeye başlar. Programın nasıl indirildiğini ve kurulduğunu merak ediyorsanız videolardan bakıp öğrenebilirsiniz.

MSPY yazılımı telefonlarda gizli olarak çalışıp hiçbir şekilde geride iz bırakmaz. Kendini belli etmez telefon kullanıcısının fark etmesi imkansızdır. Program tarafından alınan veriler online kullanıcı panelinize aktarılır ve sizde bilgisayarınızdan online panelinize girdikten sonra bu bilgilere rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Size gelen verilerin gönderim aralığını online panelinden siz belirleyebilirsiniz. Bu saat aralığı size kalmış birşeydir. İsterseniz 1 saat istersenizde 5 saat yapabilirsiniz.

MSPY programını kullan android işletim sistemli telefon sahibi kullanıcılar %90 üzerinde memnundurlar. Bu oran iPhona'da %5 oranında düşüş yaşamaktadır. iPhone de %85 oranında bir memnuniyet söz konusudur. 

MSPY almak isteyenlerin programın demosuna bakmaları için demo versiyonu mevcuttur. Demosuna bakmak için aşağıdaki linkten bakıp inceleyebilirsiniz. 








MSPY Telefon Dinleme Yazılımının Nasıl İndirildiğinin ve Kurulumunun Yapıldığını Aşağıdaki Videolardan Bakarak Öğrenebilirsiniz.

Android Telefonlarda Kurulum ;


iPhone'da Kurulum (Kurulum öncesinde jailbreak yapılması gerekir)



Blackberry Kurulum; 




0 yorum:

Yorum Gönder

Telefon Dinleme Programları Copyright © 2015
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates