14 Mart 2015 Cumartesi

SPYMASTER

07:51 Yorum Yok




Spymaster Pro ileri düzeyde özelliklere sahip bir telefon dinleme programıdır.Bu özelliklerin başını Call Intercept çekiyor. Bahsi geçen ileri düzey özellik konuşma sırasında anında canlı olarak konuşmaların dinlenmesini sağlayan  ve nadir yazılımlarda görülen bir özelliktir.

Başka bulunan Spy Call özelliği ise ortam seslerinin canlı olarak dinlenmesiyle alakalıdır. Spymaster Pro da bu bahsi geçen yüksek özelliklerin bulunduğu yazılımdır.

Bu özelliklere ek olarak da farklı takip edebilme uygulamaları bulunmaktadır. Facebook, Viber,Skype,Whatsapp gibi. Yazılım hakkında daha ayrıntılı olarak bilgi sahibi olmak isterseniz programın resmi sayfasından ulaşabileceğiniz bilgiler mevcuttur.

Spymaster Pro yıllık olarak 84,95 dolara satın almak mümkün. Dediğimiz gibi bu yüksek özelliklerine bakıldığında bu ücret bu program için gayet makul fiyattadır. Özellikle diğer yazılımlarla karşılaştırıldığında.

Yazılımın resmi sitesinin dili ingilizcedir basit derecede ingilizce bilmeniz anlamanız için yeterli olacaktır. Eğer anlayamazsanız size tavsiyemiz Google Translate’den kolayca çevirebilirsiniz.

Kullanıcı Memnuniyet Oranı

ANDROİD de %3o oranındadır IPHONE da ise bu oran %15’tir.






KULLANICI PANELİ EKRAN GÖRÜNTÜLERİ













0 yorum:

Yorum Gönder

Telefon Dinleme Programları Copyright © 2015
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates