14 Mart 2015 Cumartesi

FLEXİSPY

04:53 Yorum Yok

FLEXİSPY

Tüm Dünya'da en çok kullanılan telefon dinleme programlarından biri Flexispy'dır. Türkiye'de bilinilirliği her geçen gün arttmakta olan Flexispy özellik bakımından en çok özelliğe sahip olan telefon dinleme programıdır. Bir telefon dinleme programında olması gerekecek bütün özellikler Flexispy'ın Extream sürümünde mevcut olup, dünyada bir çok kişi tarafından tercih edilmektedir. 

FLEXİSPY'ın Çok Tercih Edilmesinin Nedenleri;

CALL INTERCEPT: (Canlı Dinleme Özelliği) Call intercept özelliği nedir ve ne işe yarar? Bu sorunun cevabını buradan bulabilirsiniz. Call Intercept özelliği sayesinde yüklenen telefonları canlı olarak dinleyebilmektesiniz. Yüklemenin olduğu telefonu canlı görüşme sırasında dinleyebilirsiniz. Yükleme yapılan telefon herhangi bir çağrı aldığında yada çağrı yaptığında bu size sms ile bildirilecektir. Siz o sırada 3. bir kişi olarak görüşmeye dahil olup canlı bir şekilde dinleyebilirsiniz.

SPY CALL: (Canlı Ortam Dinleme Özelliği) Flexispy'ın diğer telefon yazılımlarından en üstün kılan özelliklerinden biri Spycall özelliğidir. Spy Call özelliği canlı ortam dinleme özelliğidir. Bu özellik bir çok telefon dinleme yazılımında bulunmaz. Bulunduğu yazılımlar nadirdir. Bu özellik sayesinde yazılımın yüklendiği hedef telefon istenildiği vakitte aranılarak telefonun bulunduğu ortamı canlı olarak dinlenmesini sağlar. 

CALL RECORDİNG: (Konuşmaları Kaydetme Özelliği) Flexispy'ın özelliklerinden bir diğeride yapılan görüşmelerin ses kayıtlarının kaydedilmesi ve online kullanıcı panelizden sizin dinlemenize olanak sağlamasıdır. Yani o an işinizin çıkmasından dolayı canlı dinleyemediğiniz telefon kaydınız kaydedip daha sonra istediğiniz zaman dinleyebilmektesiniz.

ORTAM KAYDETME ÖZELLİĞİ: Aynı şekilde o an müsait olup dinleyemediğiniz ortam konuşmalarını spycall özelliği ile canlı dinleyemediğinizde bu özellik sayesinde ortamda konuşulan sesleri yine kullanıcı online panelinizden istediğiniz anda dinleyebilmektesiniz.

ŞİFRE KIRMA ÖZELLİĞİ: Flexispy'ın en belirgin özelliklerinden biri şifre toplama özelliğidir. Telefon'dan girilen bütün hesapların şifreleri otomatikmen online panelinize gelecektir. Bu özellik bir çok programda bulunmayan bir özelliktir. Flexispy yazılımını yüklediğiniz telefonun kullanıcı adlarını ve şifrelerini toplayarak kişinin bütün sosyal medya hesapları, emailleri ve telefonda kullanılan şifrelerini öğrenirsiniz. Panelinizde görülen bu şifrelere çok kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

GİZLİ KAMERA AÇMA ÖZELLİĞİ: Hedef telefona yüklenen flexispy yazılımı sayesinde telefonun kamerasına uzaktan kullanmanıza olanak verir. Ve istediğiniz zaman telefonun kameralarından görüntü alabilirsiniz.

KEYLOGGER ÖZELLİĞİ: Bu özellik sayesinde telefonda yazılan her yazı karakterini kaydedebilen bir özelliktir. Aynı bilgisayarlarda olan keylogger yazılımları gibidir. Telefon üzerinden yazılan bütün yazı ve rakamları kaydederek flexispy kontrol panelinize yollar. Bu bilgilere çok rahatlıkla flexispy panelinizden ulaşabilirsiniz.

MESAJLAŞMA SERVİSLERİNİ İZLEME ÖZELLİĞİ: Bu özellik sayesinde popüler olan online mesajlaşma yazılımlarında yazılanlara çok rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Bu yazılımlar üzerinden yapılan görüşmeler kaydedilir ve sizin online panelinizden ulaşılır. Bu programlar arasında en popüler olanları ise Whatsapp, Line, Facebook, Viber, weChat, Skype, Snapchat, Yahoo Messenger ve Hangouts'dur. Bu yazılımlarda yapılan görüşmelerin hepsi birebir kaydedilir ve sizin ulşamanız için online panelinize yollanır.

SINIRSIZ CİHAZ DEĞİŞTİRME HAKKI: Flexispy tarafından size sunulan en büyük özelliklerden biri yazılımı kullandığınız telefonu istediğiniz kadar değiştirme hakkınızdır. Bu özelliği sayesinde bir kere satın aldıktan sonra istediğini kadar cihazda lisans süresi boyunca kullanabilirsiniz. Bu özellik sayesinde yazılımı ilk olarak kendi telefonunuzda deneyip sonra dinlemek istediğiniz kişilerde deneyebilirsiniz. Bu özellik flexispy'ın tüm versiyonlarında geçerlidir.

Yukarıda değindiğim özellikler Flexispy'ın Extream versiyonuna ait özellikler olup, bu özellikler yine Flexispy'ın Premium'un tüm özellikleride Extream sürümünde mevcuttur. Flexispy programı hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz Flexispy'ın internet sitesinden detaylı olarak bakıp öğrenebilirsiniz.

Flexispy programından iPhone ve Android kullanıcılarında %95'i memnun kalmaktadır. Kullanıcı memnuniyet oranları bu seviyedeyken en çok tercih edilen ve kullanılan programlar arasında olması Flexispy'ın kaçınılmazdır. 

Flexispy Extream Full + Özellikleri 

3 Aylık  :  389 TL
12 Aylık :  749 TL












FLEXİSPY KONTROL PANELİNDEN EKRAN GÖRÜNTÜLERİ


















0 yorum:

Yorum Gönder

Telefon Dinleme Programları Copyright © 2015
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates