14 Mart 2015 Cumartesi

SPYBUBBLE

08:16 Yorum Yok



Spybubble Pro kendinden sıkça bahsettiren diğer casus yazılımlarına nazaran daha fazla ön plana çıkan casus dinleme ve takip programıdır. Casus programları arasında önemli olan Spybuble’nın iki temel sürümü bulunmaktadır. Spybubble ve Spybubble Pro olarak piyasada yer alan sürümlerin Spybubble Pro çeşidi birçok özelliği içinde barındırmaktadır. Bu özelliklerin başında telefon görüşmelerini kaydetme, dinleme, smsleri görüntüleme , video ve fotoğrafları görüntüleme, gps takibi gibi farklı kullanılışlı özellikler gelmektedir. En öne çıkan özelliği ise Call Intercepts özelliğidir.Bu özellik sizin konuşma esnasında girip dinleyebilmenizi sağlar.  Bu program  hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak istiyorsanız aşağıda bulunan videoyu izlemenizi tavsiye ederim ve Spybubble’nin yüklemesi ve ayarlaması hakkında yardımcı olması için resimli anlatım linklerine göz atabilirsiniz.

Güncelleme: Spybubble 01.02.2014 tarihine kadar programın hem temel hem de pro versiyon şeklinde satılıyordu.Temel versiyonunun fiyatı 49,95 dolarken pro versiyonu 84,95 dolardan satışı yapılıyordu.

Şubat 2014 başlarında pro versiyonu satıştan kaldırılmasıyla beraber satışta sadece 3 aylık kullanım süreli temel versiyon kaldı. Onun da satış fiyatı 49,95 dolardan yapılmaktadır.

Bunu belirtmemizin nedeni daha önceden yapmış olduğumuz  tavsiyeleri askıya almaktır çünkü Spybubble temel versiyonun  pek özelliğinin olmamasıdır. Spybubble programında olan değişiklikleri burdan takip edebilirsiniz.

Sizler özellikle telefon görüşmeleri ve ortam dinleme özelliği olan yazılım bulmak istiyorsanız sizlere bu programlara araştırmanızı tavsiye ederim: Flexispy, Spyera, Mspy, Highster Mobile, Easy Spy .

Spybubble Günümüzde Satışı Bulunmamaktadır.


0 yorum:

Yorum Gönder

Telefon Dinleme Programları Copyright © 2015
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates