14 Mart 2015 Cumartesi

HİGHSTER MOBİLE SPY

09:51 Yorum Yok


Highster Mobile Spy: Yerini üst sıralara taşıyan program ender programlar arasında yerini almayı başarmıştır. Bu program özellikleri sayesinde yerini üst seviyelere taşımayı başarmıştır. Özellikle Flexispy, Spyera ve Mspy gibi sektöründe lider olan yazılımların arasına girmeyi başarabilmiştir. Mspy yazılımı gibi bir çok özellik barındırmaktadır. Cep telefonundan yapılan görüşmelerin kaydedilmesinden tutunda gps takibine kadar bir çok özelliği bünyesinde barındırıyor. 

Bu özelliklere ek olarak stealth camera özelliği sayesinde highster mobile spy programı ayrı bir değer kazanmaktadır. Stealth camera özelliğiyle karşıdaki telefon kullanıcısının cep telefonu kamerasından istediğiniz zaman açıp görüntü alma imkanız vardır. Bu özellik kullanıcı panelinden verilen sms komutuyla aktif hale getirilmektedir. Göndereceğiniz sms koduyla telefonun kamerasından görüntü alıp size gönderecektir. Kontrol panelinden kolaylıkla bu görüntülere ulaşabilirsiniz.

Highster Mobile Spy programına ait detaylı özellikleri ve hangi telefon modelleriyle ve işletim sistemleriyle uyumlu olduğuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. 

Highster Mobile Spy programından android kullanıcıların %80'i memnundur. Bu oran iPhone kullanıcılarında ise %70'e düşmektedir. 

1 YILLIK Highster Mobile Spy FİYATI $69'DIR.





0 yorum:

Yorum Gönder

Telefon Dinleme Programları Copyright © 2015
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates