14 Mart 2015 Cumartesi

SPYERA

08:36 Yorum Yok




Spyera casus telefon dinleme yazılım programının çeşitli versiyonları bulunmaktadır. Bu versiyonlar android, iphone, symbian ve blackberry cep telefonlarında çalıştığı gibi yine farklı versiyonları Bilgisayar ve iPad'lerde çalışan bir yazılımdır. Alanında en iyi yazılım şirketleri arasına girebilen Spyera, diğer programlarla kıyaslandığında diğer programları geride bırakacak bir özellik olarak fiyat avantajı vardır. Diğer rakipleri fiyat olarak pahalıyken Spyera daha düşük fiyatlıdır. 

Sypera diğer telefon dinleme yazılımlarından Flexispy ile kıyaslandığı zaman neredeyse aynı özelliklere sahip ender yazılımlardan biridir. Flexispy'da bulunan bütün özellikler neredeyse Spyera'da mevcutdur. Bir telefon dinleme yazılımından beklentileriniz çok yüksek değilse ve full özelliklere sahip bir yazılım arıyorsanız Spyera programını tercih edebilirsiniz.Bir çok özelliği olan Spyera'nın önemli özelliklerinden bazıları; canlı ortam dinleme özelliğinden tutunda, canlı görüşme özelliğine kadar bütün ileri özellikleri mevcutttur. Ayrıcada telefonda ki bir çok sosyal mesajlaşma ve sosyal medya siteleri üzerinden görüşülen yazıları ve şifreleri, görüntüleri ve videoları kaydetme özelliğine sahiptir. 

Spyera'nın çeşitli versiyonları bulunmaktadır. Bu versiyonlar, bilgisayar, tablet ve telefonlar için değişmektedir. Bu versiyonların özellikleri Spyera'nın internet sitesi üzerinden bulabilirsiniz. 

SPYERA'yı almak isteyen kullanıcılara aşağıda yer alan fiyatlardan satın alabilirler. Bu fiyatlar günceldir. Bu fiyatlar spyera'nın internet sitesinden de ulaşabilirsiniz.

3 AYLIK : 189$
6 AYLIK : 289$
12 AYLIK: 389$





0 yorum:

Yorum Gönder

Telefon Dinleme Programları Copyright © 2015
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates