12 Mart 2015 Perşembe

FLEXİSPY ŞİFRELERİ GÖSTERME ÖZELLİĞİ

05:31 Yorum Yok

FLEXİSPY ŞİFRELERİ GÖSTERME ÖZELLİĞİ

Flexispy yazılımın en önemli uygulamalarından olan şifreleri gösterme özelliğinin ne olduğunu ve nasıl kullanıldığını anlatacağız. Bir çok telefon dinleme yazılımında bulunmayan şifreleri gösterme özelliği Flexispy'da mevcuttur. İsteğiniz kişinin telefonuna bu yazılımı yükleyerek o kişinin bir çok şifresine bu program sayesinde ulaşabilirsiniz. Telefon kilidi şifresinden tutunda, bütün sosyal medya hesaplarının şifresi ve email adreslerinin şifrelerine ulaşabilirsiniz. 

Flexispy şifreleri gösterme özelliği hedef telefondan olan bütün loginlerdeki (online hesap girişlerindeki) tüm bilgileri kayıt altına alınır ve bu kişisel bilgileri yani kullanıcı adı ve şifreleri kullanıcısının online hesabına yollar. Flexispy kullanıcısı böylece panelinden hedef telefonun bilgilerini elde edebilecek.

Flexispy extreme’ın  şifre gösterme özelliği full sürümünde standart olarak yer almaktadır. Yazılım yüklendikten sonra hiç bir işlem olmadan aktip olarak çalışmaya başlamaktadır.

Flexispy yazılımı hedef telefondan giriş yapılan e-mail hesaplarının kullanıcı adı ve şifreleri bunlara ek olarak Facebook, Line , Whatsapp  gibi bütün haberleşme applikasyonlarınında kullanıcı adı ve şifreleri kayıt altına alınacaktır.


Telefonlarda kullanılan bir çok uygulamanın şifresi size sunulur. Canlı görüşme uygulamaları Whatsapp, Skype ve sosyal medya sitelerinin, Facebook gibi kullanıcı adı ve şifreleri sunulur.


Bütün e-mail hesapları kullanıcı adı ve şifreleri sunulur. Gmail, outlook, hotmail gibi bir çok email sunucusunun bütün bilgilerine bu program ile ulaşabilirsiniz. 


Telefonda kullanılan ekran kilidi ya da kombinasyonu size sunulur. 


0 yorum:

Yorum Gönder

Telefon Dinleme Programları Copyright © 2015
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates