12 Mart 2015 Perşembe

FLEXİSPY TELEFON DEĞİŞTİRME İŞLEMİ NASIL YAPILIR

06:21 1 yorum

FLEXİSPY TELEFON DEĞİŞTİRME İŞLEMİ NASIL YAPILIR

Bir telefon dinleme yazılımı aldığınızda en önemli detaylardan biri o yazılımı bir kaç farklı telefonda kullanabilmenizdir. Flexispy'ı diğer yazılımlardan ayıran en önemli özelliklerinden biridir bu özellik. Bu özellik sayesinde kullanım süresi boyunca yazılımı farklı telefonlara yükleyerek istediğiniz telefonları dinleyebilirsiniz.  Bir çok telefonu aynı anda tek programla dinlemeniz Flexispy ile mümkündür. 

Daha iyi anlayabilmeniz için bu işlemi bir örnek üzerinden anlatmaya çalışalım. Mesela yazılımın kulllanım süresi bitinceye kadar takip ettiğiniz telefonu değiştirebilirsiniz o telefonada yazılımı yüklemek koşuluyla. Bu değişimin bellirli kısıtlanmış bir sayısı yoktur. Sizler bunu yazılımın kullanım süresince gerçekleştirebilirsiniz.

Peki bu bahsettiğimiz mükemmel uygulamayı nasıl işleme sokacaksınız? Uzun süremeyen basit bir kaç işlemle.

Flexispy panelinize giriş yapın ve aşağıda gösterilen aşamaları takip edin.


1.Kişisel Flexispy panelinizden Control Center bölümüne giriniz.


2.Karşınıza gelen ekrandan Device Controls kısımına tıklayınız.


3. Karşınıza Deactivate yazılı bir bölüm çıkacak. Oradan Deactivate bölümüne tıklayınız.


4.İşlem Deactivate Now kısmına basılarak sonlanır.


Bu uygulamayı kullanmak çok basit denecek kadar kolay. Dediğimiz gibi bu uygulamayı aktif hale getirmek işte bu kadar basit. Yukarıdaki aşamalar bittiğinde online panele girdiğinizde sizden tekrardan kurulum yapmanızı isteyecektir. Yazılıma ilk girdiğiniz anda istediği kurulumu tekrardan yapmanızı isteyecektir. Siz de istediğiniz telefona yapacağınız bu kurulumla ulaşabileceksiniz. 

Burada sizleri uyarmamız gereken bir ayrıntı mevcuttur. Siz eğer mevcut telefonu değiştirmek istiyorsanız yukarıdaki işlemleri yapmanız yeterli ancak zaten bu yazılımın kurulu olduğu bir cihaza tekrar yükleyebilmeniz için programı kaldırmanız gerekir. Bu dediğimiz işlemi yapmak içinse mevcut programın olduğu telefona uninstall sms komutu yollamanız gerek.

Komut panelinizde Help-Referance Manuels-Control Center Comands bölümünde bulunur.Bu komut gönderildiğinde yazılım kalkar ve kişisel panelinizden tekrar kurabilirsiniz.Bu komutu da istediğiniz cihazdan yollayabilirsiniz.


1 yorum:

  1. Sizi nasıl arayabilirim.Easy spy satın almak için üzerine basıyorum Highster mobile çıkıyor. Beni arayın lütfen 05544378383

    YanıtlaSil

Telefon Dinleme Programları Copyright © 2015
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates