14 Mart 2015 Cumartesi

MOBİSTEALTH

10:37 Yorum Yok



Mobistealth Telefon Dinleme Programı: Mobistealth alt yapısı köklü olup teknolojik olarak gelişmiş özelliklere sahip olan başarılı dinleme ve casus programıdır.Zengin özellik içeriğiyle dikkatleri üzerine çeken bu yazılım telefon görüşmelerin dinlenmesi kaydedilmesi , ortam seslerinin dinlenilmesi, gönderilen smslerin takibine kadar hatta GPS takibi de dahil olmak üzere birçok meziyeti bulunmaktadır.

İlginç olan birşey var ki o da bu yazılımın Mspy veya Highsterden Mobile gibi yazılımlarla karşılaştırıldığında daha az tercih edilmesidir. Bununla beraber kullanan kullanıcıların yorumları ise yazılımdan çok memnun oldukları yönünde. Demosunu kullanıdığınızda övgülerimizin yersiz olmadığını kullanımının gayet kolay olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Bilhassa Samsung Galaxy telefonları gibi Android olan cihazlarda MSPY’e ikinci seçenek olabilecek durumdadır.Buna ek olarak işletim sistemli Nokia Telefonuna sahip olanlara da Mobistealth yazılımını kullanmalarını tavsiye ederim.

Mobistealth’ın nasıl kullanıldığını anlatan videoyu aşağıda mevcuttur. Videonun dili basit ingilizcedir. Zorlanmadan anlayacağınız kolay ingilizceyle anlatılmış. Yazılımın demosunuda aşağıda bulunan linkten girebilirsiniz. Uyumlu olduğu cihazları da aşağıdaki linkte bulunan listeden bakabilirsiniz.

KULLANICI MEMNUNİYET ORANI

ANDROID kullanıcılarında %70 oranında IPHONE Kullanıcılarında %60 oranındadır.





0 yorum:

Yorum Gönder

Telefon Dinleme Programları Copyright © 2015
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates