12 Mart 2015 Perşembe

FLEXİSPY CANLI DİNLEME NASIL KULLANILIR

04:32 Yorum Yok

FLEXİSPY CANLI DİNLEME NASIL KULLANILIR

Flexispy Extreme sürümünün en önemli ve göze çarpan özelliklerinden biri de canlı dinleme özelliğidir. Bu özellik sayesinde yazılımı yüklediğiniz telefonu canlı olarak, istediğiniz her saatte, her zaman dinleyebilirsiniz.Biz de bu önemli özelliğin nasıl kullanıldığını bu yazımızda  kolayca anlayabilmeniz için resimlerle sizlere açıklayacağız. Flexispy tarafından size sunulan online kullanıcı panelinden yapacağınız ayarlardan sonra aktif hale gelecek olan özellik için yapmanız gereken ayarlamalar bunlardır;

İlk olarak yukarıda bahsettiğimiz panelin sol menü bölümünde yer alan Control Center bölümüne tıklanır ve aşağıda gösterilen sayfaya yönlendirilirsiniz.


1. Online panelinizi açtıktan sonra bu  sayfadan Live Call Controls bölümüne tıklanır aşağıda gösterilen sayfa açılır.


2. Açılacak olan sayfadan Enable Call Interception bölümüne tıklanır aşağıda gösterilen sayfa açılır.


3. Current Status isimli bölüm ON(açık) moduna alınır. Önceki sayfaya geri dönüş yapılır.


4. Manage Watclist bölümü açılır.Aşağıda gösterilen sayfa açılır.


5. Sayfada bulunan bütün bölümler seçilerek tiklenir.  Sycn Now bölümüne tıklanır. Bundan sonraki işlem ilk baştaki panelin solunda yer alan Control Centers bölümüne gelinir.


6. Açtığınız bu sayfada bulunan Bugging Controls’a tıklanır. Aşağıda gösterilen sayfa açılır.


7.Açılan sayfada Set Monutor Number’a tıklanır. Aşağıda gösterilen sayfa açılır.


8. Sayfada yer alan bölüme dinlemek istediğiniz telefonu ülke koduyla beraber yazmanız gerekir. Mesela +905.. gibi. Sonra Sycn Now’a tıklayınız ve işleminiz böylece biter.

Yukarıda ki işlemleri tamamladıktan sonra, yazılımı kaydedip dinlemek istediğiniz telefona gelen aramalar ve telefondan yapılan aramalar sizin girdiğiniz telefon numarasına sms yoluyla haber bildirilecektir. Sms geldiğinde telefonunuzdan hedef telefonu aradığınızda yapılan konuşmayı dinleyebilirsiniz.

Not: Telefon esnasında dinlerken yapacağınız konuşmalar diğer tarafdan duyulacaktır. Onun için dinleme esnasında konuşmamanız gerekir. Eğer bu sırada konuşursanız sesiniz görüşmede duyulur.




0 yorum:

Yorum Gönder

Telefon Dinleme Programları Copyright © 2015
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates