14 Mart 2015 Cumartesi

MSPY HEDEF TELEFONA NASIL YÜKLENİR?

14:52 Yorum Yok



MSPY yazılımını satın aldıktan sonra telefona nasıl yüklenir? Bu konu hakkında resimli olarak nasıl yükleneceği konusunda adım adım yazının devamında bulabilirsiniz.

İlk öncelikle programı satın almanız gerekir.  Eğer programı satın almadıysanız BURADAN SATIN ALABİLİRSİNİZ


Buradan satın almak istediğiniz lisansı seçin.


Formu doldururken buralara tik atmayı sakın unutmayın.


  • Satın alırken dolduracağınız satın alma formundaki email adresinize kullandığınız email adresinizi girin. MSPY kullanıcı adınız ve şifreniz bu formda yazdığınız email adresine gelecektir.

  • Bu kullanıcı adı ve şifreniz ile bilgisayarınızdan tr.mspy.com sitesine girerek sayfanın sağ üst köşesindeki Giriş kısmından mspy online panelinize giriş yapınız. Bu işlemi bilgisayardan yapın. 



  • Bilgisayarınızdan MSPY panelinize giriş yaptıktan sonra aşağıdaki gibi bir ekran karşınıza çıkacak. Buradan sizi hedef telefona yükleme adımlarına sizi yönlendirecektir. Buradan uygun adımları seçerek gösterildiği gibi yaparsanız kurulum en fazla 2 dakika sürecektir. Yükleme yapacağınız telefonun yanınızda olması gerekmektedir. 

  • Mesela kurulum yapacağınız telefon android işletim sistemine sahp bir telefon ise Android kurulum adımlarını, eğer iPhone telefon ise IOS kurulum adımlarını gerçekleştirmelisiniz. 



Tüm yükleme ve kurulum işlemleri bu kadar sürecektir. Kurulum gerçekleştikten sonra mspy hedef telefonda çalışmaya ve bilgileri panelinize göndermeye başlayacaktır. Panelinize girmek için tr.mspy.com adresinden girerek bilgilere ulaşabilir ve gelen ses kayıtlarını dinleyebilirsiniz. Bütün bilgiler, mesajlar, fotoğraflar ve videolar kullanıcı panelinize gelecektir. 


0 yorum:

Yorum Gönder

Telefon Dinleme Programları Copyright © 2015
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates