14 Mart 2015 Cumartesi

MSPY TELEFONA NASIL KURULUR?

15:16 Yorum Yok




MSPY telefona nasıl kurulur? Mspy casus dinleme yazılımını dinlemek istediğiniz telefona kurmak oldukça kolaydır. Buradan bu basit adımlara bakarak indirme işlemini yapıp kurulumu gerçekleştirebilirsiniz. Size verilen indirme linkini hedef telefonda açıp programı telefona indirmeniz gerekmektedir. İndirilen apk dosyasını açarak kurulumu başlatın. 

Bu kurulum kolay mıdır? Herkes tarafından yapılabilir mi? Kurulumu gerçekleştirmek için belirli bir düzeyde teknik bilgilere ihtiyaç var mıdır? 

Bu soruları çoğaltmak mümkündür. Bu soruların cevaplarını yazının devamında resimli anlatımlarla bulabilirsiniz. Telefona kurulumun ne derece kolay olduğunu buradan bakarak anlayabilirsiniz. 

Bilindiği üzere hem android hemde iPhone cihazlarda kullanabilmektedir Mspy yazılımı. Bu iki işletim sistemine sahip olan telefonlarda kurulumun nasıl yükleneceğini aşağıdaki linklerden bakarak bulabilirsiniz. Ayrıca bazı Nokia telefon  ve blackberry telefonlarda kullanılabilir. 

Aşağıdaki linkleri ziyaret ederek kurulumların adımlarını resimli olarak görebilirsiniz.




Yükleme ve kurulum işlemleri en fazla 5 dakika içinde bitecektir. 5 dakikanın sonrasında yükleme ve kurulum bittikten sonra bilgiler panelinize gelmeye başlayacaktır. 


0 yorum:

Yorum Gönder

Telefon Dinleme Programları Copyright © 2015
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates