14 Mart 2015 Cumartesi

İMOBİSPY KURULUMU

04:18 Yorum Yok

İMOBİSPY KURULUMU

Telefon dinleme progrmamı olan İmobisy’i hedef telefona kurulumunun nasıl gerçekleştirildiğini sizlere aşama aşama göstereceğiz. Bu işlem 3 kolay adımda bitirebilirsiniz. Aşamalara göz atalım.

Bilgisayarınızdan girerek ilk öncelikle imobispy'ın internet sitesi üzerinden programı satın almanız gerekir.

Bilgisayardan programı satın aldıktan sonra yapacağınız ikinci işlem ise satın alırken girdiğiniz email adresinizi kontrol ederek gelen işlemleri yapmanız gerekmektedir. 

Satın aldıktan sonra kısa sürede e-mail adresinize program tarafından size bir mail yollanır. Mailde Click Here bölümü açınız ve hedef telefonun IMEI numarasını yazınız. (IMEI numarası dediğimiz şey telefonda  *#06# diye tuşladığınızda size gelen numaradır)


Yukarıda bulunan görselde Click Here bölümü açtığınızda açılan sayfada girdiğiniz imei numarasını kaydettirin. Telefon işletim sistemini belirtin ve dediğimz gibi imei numarınızı yazınız Register butonuna tıklayınız. Böylece işleminiz tamamlanmış olur .( Anlattığımız bu işlemi bilgisayarından gerçekleştirebilirsiniz.)

IMEI KAYIT SAYFASI AŞAĞIDAKİ GÖRSELDE GÖSTERİLMEKTEDİR.


3.Yükleme yapacağınız telefondan yapılacak işlem: Yukarıdaki işlemleri tamamladıktan sonra İmobispy’nin size bir tane daha mail yollacaktır. Bu maili ise hedef telefondan girerek mailde bulunan Calc_Pro.apk  dosyasınını telefonunuza indirin. İşlem burada biter.

Geriye sadece hesabınıza girip size yollanan bilgileri almak kalır.

Bahsettiğimiz  Calc_Pro.apk  dosyasının yükleme işlemi aşağıda gösterilmektedir.


Görüntülü Anlatım


Mailinizde  olan Calc_Pro.apk bastığınız zaman inmeye başlar.


Complete action using sorulduğunda gösterilen seçeği seçiniz.


Install’a tıklayınız.


Yükleme işlemi şu aşamadayken devam etmektedir.


Done butonuna bastığınızda işlem sonlandırılmış olur. İstediğiniz gibi hesabınıza giriş yaptığınız da artık rahatlıkla size yollanan verilere ulaşabilirsiniz.



0 yorum:

Yorum Gönder

Telefon Dinleme Programları Copyright © 2015
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates