14 Mart 2015 Cumartesi

FLEXİSPY SMS KOMUTLARI

07:41 Yorum Yok



Flexispy kullanıcılarında bildikleri konular olmasına rağmen Flexispy komutları ve ayarlarıyla ilgili bilgileri buradan bulabilirsiniz.

Flexispy yazılımının yüklendiği android ve iphone cihazına yüklendikten sonra o cihazdan yapılan bütün görüşmeleri kaydetme, telefonun bulunduğu ortamı dinleme, görüntü ve ses olarak kaydetme özellikleri bulunmaktadır.

Flexispy'ın özellikle canlı dinleme özelliklerini ve en çok kullanılan diğer özelliklerini nasıl gerçekleştirebilirsiniz?

Bu özelliklerden bir çoğu yazılım telefona yüklendikten sonra hiçbir ayar gerekmeksizin otomatik olarak çalışır. Sizin yapacağınız teşk şey kullanıcı panelinize girerek bu gelen verileri kontrol etmektir. Son zamanların en çok kullanan sosyal mesajlaşma yazılımlarındaki gerçekleşen konuşmaları hiç bir ayarlama yapmadan direk olarak yazılım panelinize gönderecektir. Bu yazılımlar arasında facebook, viber, whatsapp, skype ve benzeri 13 adet program bulunmaktadır. 

ŞİFRELER: Yine yükleme esnasında hiç bir ek ayarlama yapmadan telefonda kullanılan bütün şifrelere ulaşabilirsiniz. Telefon üzerinden girilen email adresleri, facebook hesapları, ve bir çok şifre gerektiren uygulamalarda kullanıcının girdiği şifreler ve kullanıcı adları, telefonda kullanılan şifre ve kombinasyon sizin kullanıcı panelinize gelecektir.

Ek olarak Flexispy online kullanıcı panelinizden aktifleştirmeniz gereken bir kaç özellik bulunmaktadır. Canlı ortam dinleme ve canlı görüşme dinleme özelliklerini kullanıcı panelinizden aktifleştirmeniz gerekmektedir. Panelinize kullanıcı adınız ve şifrenizle girerek basit bir şekilde yapabilir yada sms komutları göndererek kolay bir şekilde yapabilirsiniz. İki yöntem de birbirinden kolaydır. Panel üzerinden nasıl yapacağınızı aşağıdaki linklere tıklayarak görebilirsiniz.



Flexispy'ın Sahip Olduğu Diğer Önemli Özellikler; 

FLEXİSPY ŞİFRE ALMA ÖZELLİĞİ NASIL OLUR? 

Flexispy'ı telefona yüklediğinizde hiçbir gereksinim duymadan direk bu özellik çalışmaya başlar. Telefonda kullanılan facebook, skype, whatsapp, email hesapları ve telefonun kullanıcı şifresi ve diğer uygulamalarda kullanılan kullanıcı adı ve şifreler otomatik olarak kullanıcı panelinize gelir. Kullanıcı panelinizin sol tarafında bulunan menüde Passwords kısmından telefon kullanıcısının şifrelerine ulaşabilirsiniz. Kurulumu yaptıktan sonra bi özelli aktif olacaktır. Hiç bir ek işleme gerek yoktur.




FLEXİSPY WHATSAPP VE FACEBOOK TAKİBİ NASIL OLUR? 

Flexispy'ı telefona kurduktan sonra telefonda kullanılan Facebook, line ve whattsapp ve 13 sosyal mesajlaşma servislerinin verileri otomatik olarak panelinize gelir. Bilgisayarınızdan panelinize girerek bu bilgilere çok kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bunun için ek bir ayar yapmanıza gerek yoktur. Yazılımda otomatik olarak vardır.



FLEXİSPY ORTAM KAYDI NASIL YAPILIR?

Flexispy yazılımından ortam seslerini dinlemek çok kolaydır. Flexispy panelinizden çok kolay bir şekilde dineleyebilirsiniz. aşağıdaki adımları uygulayarak dinleyebilirsiniz. Kısaca bahsetmek gerekirse sol menüden Ambient yazan yere tıklanıp ortam kaydetmek istediğiniz süreyi belirliyor. 5 ile 60 dakika arasında bir süre belirleyebilrisiniz. Start Ambient Recording yazılı tuşa basarak isteiğiniz ortam seslerini kaydedip panelinize gönderebilirsiniz.





FLEXİSPY ARAMA KAYDI NASIL ALINIR? 

Flexispy arama ses kayıtları program tarafından otomatik olarak yapılır ve sizin kullanıcı panelinize gelir. Bu kayıtları bilgisayarınızdan kullanıcı panelinize girerek çok kolay bir şekilde dinleyebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken şey panelinizden arama kayıt özelliğini aktif hale getirmeniz gerekir.









FLEXİSPY RESİMLER VE VİDEOLAR NASIL ALINIR? 

Flexispy yazılımı telefona yüklendiktan sonra telefonda var olan resimleri ve videoları sizin online panelinize gönderir. Hedef telefondaki bütün resim ve videolara ulaşmanız çok kolaydır. Yapmanı gereken tek şey ise kontrol panelinizin sol menüsünden Control Center yazan kısma girip oradan Photo Control ve Video Control kısımlarını ON (Açık) konumuna getirmek olacaktır. Bu işlemin ardından telefondaki bütün video ve resimler artık panelizden gözükecektir. 


FLEXİSPY KONUM TAKİBİ NASIL OLUR?

Flexispy yazılımı telefona yüklendiktan sonra otomatik olarak telefonun konum bilgileri belirli aralıkla kontrol panelinize gelecektir. Bu verileri hesabınıza giriş yaparak harita üzerinden istersenizde kordinatlar üzerinden rahat bir şekilde görebilirsiniz.Bu özelliğide Flexispy panelinizden aktif hale getirmeniz gerekmektedir. Yine panelinizin sol menüsünden Control Center kısmına gelerek oradaki Location Controls kısmını ON (Açık) hale getirerek bilgi almak isteğiniz zaman aralıklarını belirleyiniz. İster her 20 dakikada bir veri gelmesini istersenizde 40 dakikada bir veri gelmesini ayarlayabilirsiniz. Bu sizin bileceğiniz bir şey. 

Konum bilgilerine istediğiniz her an canlı olarak ulaşmak isteyebilirsiniz. O zamanda GPS konum bilgisi almak için kullanılan sms kodunu hedef telefona herhangi bir telefondan sms göndererek veya paneliniz üzerinden göndererek ulaşabilirsiniz.


NOT:  Burada bulunan özellikler FLEXİSPY programının resmi internet sitesi üzerinden alıntı yapılmıştır. FLEXİSPY sitesi üzerindeki bilgiler çerçevesinde bu bilgiler sitemizin ziyaretçilerine sunulmaktadır. Bu yazılım kullanıcıların bulunduğu ülkenin kanunlarına uygun bir şekilde kullanılmalı ve ülke yasaları ihlal edilmemelidir. Bunun dışındaki kullanımlar sitemiz tarafından onaylanmamaktadır.


0 yorum:

Yorum Gönder

Telefon Dinleme Programları Copyright © 2015
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates