14 Mart 2015 Cumartesi

FLEXİSPY KURULUMU

05:30 Yorum Yok

FLEXİSPY KURULUMU

Flexispy'ın kurulumu oldukça kolay ve zahmetsizdir. Kısa sürecek olan bu işlemin nasıl yapılacağı konusunda yazının devamında resimli olarak anlatım bulabilirsiniz.

Öncelikle yapmanız gereken işlem hiç şühpesiz FLexispy yazılımı satın almak. Flexispy yazılımı satın aldıktan sonra satın alma işlemi esnasında belirttiğiniz email adresinize gelecek olan email'de Flexispy kullanıcı adınız ve şifreniz gelecek. Ayrıca Flexispy kullanıcı panelinize girmeniz için bir web adresi gelecektir. ( Bu gelen web adresinden kullanıcı adınız ve şifrenizi girerek giriş yapabilirsiniz. Aktivasyon kodunuz bu bilgileri girip kurulum sihirbazı ekranında karşınıza çıkacaktır.) 

Email adresine gelen kullanıcı adı şifre ve panele girerken kullanacağınız web adresi linkinden panele girdikten sonra izlemeniz gereken adımlar aşağıdaki gibi gerçekleşecek; 


İlk öncelikle email adresinize gelen kullanıcı adınızla panele giriş yapın.



Daha sonrasında karşınıza gelecek olan kurulum ekranından kurulumu gerçekleştireceğiniz telefonun işletim sisteminizi seçmeniz gerekmektedir. İşletim sistemini seçtikten sonra NEXT butonuna tıklayarak ilerleyin. Kurulum adımlarını ileri tuşuyla ilerleyerek tamamlayabilirsiniz.


Ayrıca Flexispy'ın hangi işletim sistemine nasıl kurulduğunu öğrenmek isterseniz aşağıdaki kurulumlara göz atabilirsiniz.




0 yorum:

Yorum Gönder

Telefon Dinleme Programları Copyright © 2015
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates